IRR-TV:n lähetystyö tarvitsee lisää toimitilaa

Pienten alkujen päivät yli 40 vuotta sitten ovat muuttuneet hienoksi ja haastavaksi matkaksi IRR-TV:n lähetystyössä. Matkantekoon on kuulunut myös vastoinkäymisiä, mutta vaikeinakin aikoina Jumala on ollut mukana tekemässä jotain suurta ja muuttanut mahdottomia asioita mahdollisiksi.

Työ on laajentunut Neuvostoliitosta Keski-Aasiaan, Israeliin, islamilaiseen maailmaan, Intiaan, Nepaliin ja Sri Lankaan sekä lisäksi Afrikan ja Etelä-Amerikan mantereille. Evankeliumin sanoma on tavoittanut satoja miljoonia ihmisiä. Samanaikaisesti IRR-TV:n toimitilat ovat käyneet pieniksi.

Satsaus tulevaisuutta varten

Viimeisten 18 vuoden aikana IRR-TV on rakentanut ja laajentanut lisätoimitiloja kolmeen kertaan. Rakentamiseen liittyvät pankkilainat on hoidettu kunnialla.

Nyt edessä oleva toimitilojen rakentaminen voimistaa IRR-TV:n lähetystyötä entisestään ja tekee kykeneväksi vastaamaan suuriin edessä oleviin haasteisiin sekä kotimaassa että ulkomailla turvaten samalla kasvutarpeen vuosiksi eteenpäin.

Rakennusrahasto toimitilaa varten

Lisätoimitilan rakentaminen on tarkoitus käynnistää elokuun alussa aiemmin saadun ”pesämunan” turvin. Rakennusprojektia varten on avattu erillinen rakennusrahasto, jolla on myös oma viitenumero 3379. Tavoitteena on kerätä kaksi miljoonaa euroa ensi pääsiäiseen mennessä.

Hankkeeseen voi tulla mukaan kertalahjoituksella tai mahdollisesti testamentilla. Jokaisen lahjoittajan nimi (lahjoittajan suostumuksella) kirjataan uuden toimitilan aulassa olevaan tilaan.