Keravalle nousee kansainvälinen mediakeskus

IRR-TV:n sisaryhdistys GCM (Great Commission Media Ministries) rakentaa uusia toimitiloja Keravalle. Elokuussa valmistuvassa Media Centerissä tulee toimimaan myös AlfaTV-kanava. Osa tiloista vuokrataan.

Uuden 2 200 neliön Media Centerin rakentaminen käynnistyi elokuussa 2018. Studio- ja toimistotiloja sisältävän 3-kerroksisen rakennuksen pitäisi valmistua elokuussa.

Vanhat tilat ovat jääneet pieneksi

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka on innoissaan siitä, että uudet toimitilat mahdollistavat sen, että IRR-TV kykenee vastaamaan työn kasvaneisiin haasteisiin koti- ja ulkomailla. Vanha toimitila, jossa on työskennellyt sekä IRR-TV:n että AlfaTV:n väkeä, on jäänyt työn kasvaessa liian pieneksi. Valtakunnallinen kanava on laajentamassa tuotantoaan uutisiin, minkä vuoksi se tarvitsee lisätilaa sekä ohjelmien nauhoituksia että uutta henkilökuntaa varten.

Kolmas Media Centerissä toimiva taho on IRR-TV:n sisaryhdistys GCM. Vapaaksi jäävät tilat vuokrataan ulkopuolisille tahoille.

Uusi kolmikerroksinen mediakeskus mahdollistaa laajemman tv-ohjelmien tuotannon.

TV-ohjelmia sadoille miljoonille katsojille

IRR-TV tuottaa hengellisiä TV-ohjelmia useilla eri kielillä. Keravan studioilla nauhoitetaan vuoden aikana n. 1 000 ohjelmaa mm. arabian-, Sudanin arabian-, farsin-, amharan- ja somalinkielillä. 16 satelliittikanavan kautta lähetettävät ohjelmat näkyvät aina Pohjois-Afrikasta Lähi-itään sadoille miljoonille katsojille.

Lisäksi IRR-TV on tuottanut venäjän- ja suomenkielisiä ohjelmia sekä AlfaTV:lle että useille venäläisille ja israelilaisille nettikanaville.

Uuden toimitalon havainnekuva.

Laajemman lähetystyön mahdollistajaksi?

Uuden toimitilan rakentaminen pystyttiin aloittamaan kanadalaisten kristittyjen liikemiesten antaman ”pesämunan” turvin, mutta rakennusprojektia varten tarvitaan työn ystävien tukea. Rakennusprojektia voi tukea omalla viitenumerolla (3379). Tilinumerot löytyvät nettisivuiltamme. Hankkeeseen voi tulla mukaan kertalahjoituksella tai halutessaan testamentilla. Jokaisen lahjoittajan nimi kirjataan lahjoittajan suostumuksella uuden toimitilan aulassa olevaan tilaan.