Kiertue

Isä-tytär -duo rakkauden ja toivon sanomalla

IRR-TV:n SYKSYN KIERTUEELLA

Vuoden 2018 The Voice of Finland -laulukilpailun semifinaalista tuttu Roberto Brandao ja hänen Junior MasterChef -kokkikilpailusta tuttu tyttärensä Sara Brandao kiertävät tänä syksynä yhdessä laulamassa ilmaiskonserteissa eri puolilla Suomea, mm. Seinäjoella, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Isä-tytär -duon valloittava esitys on saavuttanut ihmisten sydämet myös kesän suurtapahtumissa aikana, jolloin monen isän ja tyttären suhde kaipaisi rakkautta ja toivoa.

Roberton koskettava lauluesitys on pysäyttänyt tämän kesän aikana ohi kulkevia kuulijoita sadoittain mm. Luumäen, Forssan ja Heinolan toreilla. Hän on laulanut näissä ilmaiskonserteissa TVOF:sta tuttuja lauluja kuten What a Wonderful World ja muita koskettavia rakkauslauluja. Lapsena orvoksi jäänyt Roberto uskoo, että pienet rakkauden teot voivat saada masentuneimmankin ihmisen löytämään toivon. Hänen persoonastaan ja lauluistaan välittyy rakkauden ja toivon sanoma, joka rohkaisee ihmisiä jatkamaan eteenpäin.

Roberto ja Sara esiintyvät ilmaiskonsertissa Seinäjoen Prismassa la 12.10. klo 14:30 ja Seinäjoen Citymarket Joupissa klo 16. Lisäksi heidän valloittavaa lauluaan kuullaan muiden kaupunkien ostokeskuksien ilmaiskonserteissa su 20.10. klo 12 Lempäälän Ideaparkissa, la 26.10. klo 13 Jyväskylän kauppakeskus Sepässä, la 2.11. klo 15 Helsingin Kampissa ja la 23.11. klo 13 Turun Kauppakeskus Länsi 1:ssä sekä joululaulukonsertissa klo 14:40 Turun Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla.

Näiden ilmaiskonserttien tarkoituksena on kutsua ihmisiä suurimpien kaupunkien ostoskeskuksista samana iltana järjestettäviin IRR-TV:n medialähetysjuhliin, joissa puhuu IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka. Saran ja Roberton laulaman hyvän hengellisen musiikin lisäksi iltatilaisuuksissa kenttäpastori Ari Talja juontaa tilaisuudet ja julistaa evankeliumia (Tampereen osalta viestintäjohtaja Markku Tenhunen ja Jyväskylässä Onni Haapala Jr.). Tilaisuuksissa kerätään rahalahja lähetystyön hyväksi ja niissä on varattuna erikseen rukouspalvelu sitä tarvitseville. Myyntipöydältä voi hankkia Roberton uutta levyä ”You Know the Way” (Aikamedia Oy, 2018) ja IRR-TV:n kirjoja.

Vasemmalta: Hannu Haukka, Ari Talja ja Markku Tenhunen.

IRR-TV:n medialähetysjuhlat, joissa mukana Roberto ja Sara Brandao

Seinäjoki:
Helluntaikirkko (Vellamonrinne 1)
la 12.10. klo 19 Sateet Special -ilta

Tampere:
Baptistikirkko (Kissamaankatu 19)
su 20.10. klo 15 ja iltatilaisuus klo 18

Jyväskylä:
Yliopiston juhlasali (Seminaarinkatu 15)
la 26.10. klo 18

Helsinki:
Astoria-sali (Iso Roobertinkatu 14)
la 2.11. klo 18

Turku:
Evankeliumin talo (Vähä Hämeenkatu 16)
la 23.11. klo 18

Olet lämpimästi tervetullut kaikkiin tilaisuuksiin yhdessä ystäviesi kanssa.