Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 7

Ohjelmassa Hannu Haukka, Andreas Wirth, Ari Talja ja Markku Tenhunen keskustelevat kristittyjen yhteistä haasteesta tässä ajassa. Aikamme ihmisten kasvaneesta kiinnostuksesta hengellisyydestä ja Jumalasta. Aiheena myös IRR/TV:n missiot maailmalla ja uuden lisärakennuksen valmistumisen tärkeys IRR/TV:n missioille.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 6

Ohjelmassa Andreas Wirth, Ari Talja ja Markku Tenhunen keskustelevat lopun ajoista ja sen merkeistä. Lisäksi Andreas ja Ari kertovat IRR-TV:n työn tuoreimmat uutiset. Haastattelijana toimii Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 5

Ohjelmassa aiheena Israel, antisemitisimi ja holokausti. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth, kenttäpastori Ari Talja ja vieraana Jaakob Happonen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 4

Ohjelmassa aiheena Iranin viimeaikaiset tapahtumat. Studiossa IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka ja IRR/TV:n arabiosaston johtaja Hani Henein keskustelevat Iranilaisen Nadar Tagiasadehin kanssa Iranin poliittisesta tilanteesta.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 3

Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee Lauri Oinosta uskonnonopetuksen uudistamisesta Suomen kouluissa. Studiossa mukana keskustelemassa IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 2

Ohjelmassa tehdään yhteenvedon vuoden 2019 tapahtumista ja katsaus vuoteen 2020. Aiheina mm. uusi lisärakennus ja missiot maailmalla. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka, IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 1

Ohjelmassa IRR/TV:n kenttäpastori Ari Talja kertoo juuri päättyneestä matkasta rukouskoferenssiin Ugandaan. Haastattelijana toimii IRR/TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 52

Aiheena ajan kulku IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka ja IRR/TV:n ja varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth kertaavat kuluneen vuoden tapahtumia, saavutuksia ja haasteita. Esillä mm. pois nukkuneen evankelista Reinhard Bonnken rohkaisu IRR/TV:n työlle.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 51

Aiheena arvokkain joulun ketomus jouluevankeliumi. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen, IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka ja IRR/TV:n ja varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 50

Puhelinhaastattelussa Hong Kongista IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka ja IRR/TV:n ja varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth kertovat kuulumiset ensi neuvotteluista Hong Kongin seurakuntien kanssa.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 49

Puhelin haastattelussa Tansanian pääkaupungista Dar es Salamista pastori ja lähetystyöntekijä Kyösti Frestadius, arabiosaston johtaja Hani Henein, mission it-johtaja Atmanand Singih ja sekä IRR/TV toiminnanjohtaja Hannu Haukka kertovat koko Tansaniaa koskettaneesta missiosta. Lisäksi Piispa Abasin Pavel Sergejevitsh esittää vetoomuksen Venäjän kristityille.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 48

Ohjelmassa keskustellaan adventin merkityksestä raamatun ajasta tähän päivään. Saamme Hong Kongista raportin IRR/TV:n medialähetystyön haasteista. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka, IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 47

Ohjelmassa tietoa tulevasta Ugandan konferenssista, IRR/TV:n uusista toimitiloista ja raportteja missio hakkeista ympäri maailmaa. Studiossa keskustelevat IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka, IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 46

Aiheena ohjelmassa lähetystyön haasteet, vastustus ja voitot. Aiheesta ohjelmassa keskustelevat IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukka, IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja. Lisäksi puhelin haastattelussa pastori Nixon Andate kertoo kokemuksista Dar Es Salamista Tansaniasta.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 45

Polttavana aiheena on Jeesuksen lähetyskäsky, kuinka se näkyy ja voi toteutua tämän päivänä maailmassa. Keskustelijoina studiossa ovat IRR/TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth ja kenttäpastori Ari Talja. Ohjelmassa kuullaan IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukan raportti Tansanian suurkaupunki missiosta Dar es Salamista ja suurkaupunki missioiden tärkeydestä nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelman juontaa IRR/TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 44

IRR/TV:n kenttäpastori Ari Taljan keskustelee Espoon Helluntai seurakunnan pastori ja lähetystyöntekijän Kyösti Frestadiuksen ja IRR/TV:n arabiosaston johtajan Hani Heneinin kanssa kokemuksista suuresta kaupunki missiosta mikä kasvoin Dar es Salamista koko Tansanian suureksi tapahtumaksi. Ohjelmassa kuullaan myös Pastori Janet Mabumbun ja Nixon Andaten haastettelut Dar Es Salamista keskeltä suurta mediamissiota.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 43

Ukrainalaiset pastorit Juri Babinets, Gennadi Mohnenko ja Vitali Stebenev Keskustelevat IRR/TV:n toiminnan johtajan Hannu Haukana kanssa tulevasta kaupunki missiosta Itä-Ukrainan sotatoimialueelle.

ITÄRAPORTTI 2019 jakso 42

Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelee IRR/TV:n Israel osaston kuulumista Israel työn johtaja Vladimir Karttunen ja osasto päällikko Pirjo Karttunen. Kuulemme myös IRR/TV:n toiminnanjohtajan Hannu Haukan raportin Kiovasta.