Itäportti

Itäportista luet lähetystyön huippuhetkistä: runsaista  sykähdyttävistä hedelmistä ja hämmästyttävistä tapahtumista, joilla Jumala on armossaan  siunannut medialähetysjärjestö IRR-TV:n työtä eri puolilla  maailmaa.

Itäportti ilmestyy veloituksetta!

Itäportti on medialähetystyön erikoislehti, jolla on noin 15 000 tilaajaa. Koskettavat kertomukset, eri alueiden mielenkiintoiset taustatiedot ja kuvien rikkaus tempaavat lukijan lähetyskenttien tunnelmaan. Lue ja ihastu! Lehden tilaajat saavat myös noin joka toinen kuukausi ilmestyvän ystäväkirjeen. Itäportin ja kirjeen mukana tulee pankkisiirtolomake, ja lukija saa tukea medialähetystyötä vapaaehtoisesti haluamallaan summalla.

Voit tilata Itäportin myös sähköpostiisi

Huomio muuttajille! Osoiterekisterimme päivittyy Postin (Itellan) järjestelmästä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa uutta osoitettasi meille.

Itäportti

• medialähetystyön kuumimmat uutiset ja koskettavia kertomuksia erityisesti IRR-TV:n kohdealueilta Venäjältä, Lähi-idästä ja Aasiasta • 16-48 sivua, runsaasti värikuvia • ilmestyy 4-7 kertaa vuodessa täysin ilmaiseksi • laajalevikkinen kristillisen medialähetystyön erikoislehti, tilaajia noin 15 000