Suomi vaakalaudalla?

Kannatko sinä huolta? Suomalaiset kristityt kantavat huolta maan arvoista ja moraalisesta kehityssuunnasta. Hiljattain olemme saaneet kuulla ja nähdä mm. TV:ssä ja Radiossa sellaisia sisältöjä ja ulostuloja jopa voimasanoja maan johdon suusta, jotka eivät anna nuorille sukupolville evästä sydämen sivistykseen. 

Moraalinen rappio ja negatiivinen arvohuuhtelu sai alkunsa 60-luvulla, kun Suomessa ryhdyttiin Ruotsin ja monien muiden länsimaiden tavoin riisumaan kristinuskon vaikutusta yhteiskuntaelämään. Tämä ilmeni jumalanpilkkalain muutoksena rangaistavuuden suhteen. Koulujen aamuhartaudet saivat erityyppisen toteuttamismuodon. Näin vuosikymmenien aikana kehityssuunta on ollut se, että Suomea ei enää virallisesti voida pitää nk. kristillisenä maana täysin. Tämä näkyy mm. evankelisluterilaisen kirkon jäsenmäärän vähenemisenä erityisesti Pääkaupunkiseudun seurakunnissa.

Tällä hetkellä voimme todistaa mediakeskustelun käyvän sanan- ja uskonnonvapauden alueella sellaisena, että nyt on kristittyjen herättävä maassamme puolustamaan aidosti ja rohkeasti Raamatun arvovaltaa, sen sanomaan uskomista ja sen käyttöä teksteissä ja puheissa sellaisenaan.

Jos sinä kannat huolta maamme moraalisesta ja hengellisestä kehityksestä, haastan sinua tukemaan kaikkea kristillistä toimintaa rukouksin ja taloudellisin resurssein. Mikäli haluat osallistua IRR-TV:n tuottamien hengellisten ohjelmien kustantamiseen ja lähettämiseen valtakunnallisella TV-kanavalla AlfaTV:llä, voit antaa lahjasi tahtomanasi ajnakohtana joko kertalahjoituksena tai säännöllisesti. Olen siitä todella kiitollinen.

Jo 50 Euron lahjoitus useammalta henkilöltä turvaa säännöllisen kristillisen ohjelmavirran joka sunnuntai televisiossa. Lahjoittaessasi käytä viitettä 2231 linkissä:

https://www.irr-tv.fi/lahjoita/