“Tiesin, että hän seisoi ovella ja kolkutti kutsuen minua avaamaan sydämeni”

Kuvituskuva

Jokainen Jeesuksen luokse löytänyt muslimi arabimaailmassa on kävelevä ihme ja todistus Jumalan suunnattomasta rakkaudesta myös avoimesti evankeliumin julistamisen kieltävissä maissa. Mikään hallitus tai johtaja ei kuitenkaan voi estää evankeliumin julistamista SatelliittiTV:n kautta, jota katsotaan edelleen erittäin paljon Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Internet -pohjaisten kanavien lisäksi. IRR-TV:n tuottamat evankelioivat ohjelmat löytyvät niistä molemmista. Arabiosastomme johtaja Hani Henein on saanut jälleen slamilaisesta maailmasta mahtavia todistuksia siitä, kuinka muslimit löytävät tuottamiemme TV -ohjelmien ja seurantatyötiimin avulla Jeesuksen yhteyteen. He ovat alkaneet katsomaan 16 satelliittiTV -kanavalle tuottamiamme evankeioivia ohjelmia ja ovat löytäneet elävän yhteyden Jeesukseen. Sadat miljoonat potentiaaliset muslimitauttaiset katsojat arabimaissa ja eri puolilla maailmaa altistuvat päivittäin evankelioiville TV-ohjelmillemme, jotka osoittavat tiekartan pimeydestä Jeesuksen evankeliumin ihmeelliseen valoon. Haluamme rohkaista sinua työmme ystävänä ja tukijana alla näkyvillä todistuksilla muslimimaailmasta, että yhteistyö Herrassa evankeliumin levittämiseksi “suljettuun maailmaan” kantaa hedelmää.

Kuvituskuva

Suleiman Syyriasta

Olen lähtöisin hyvin tunnetusta ja konservatiivisesta perheestä. Asuin aiemmin perheeni kanssa Syyriassa.

Kuitenkin sodan jälkeen minun piti paeta Libanoniin, jossa aloin käyttämään alkoholia ja huumeita.

Olin niin uupunut ja kyllästynyt elämään, että minulla oli itsetuhoisia ajatuksia. Noihin aikoihin kohtasin uskovan miehen nimeltä Dani. Hän kertoi minulle Jeesuksesta, Hänen rakkaudestaan siitä, kuinka Hän muuttaa elämän, mutta minä kieltäydyin kuulemasta, koska kunnioitin omaa perhettäni ja heidän uskontoaan. Dani pyysi itsepintaisesti minua mukaan seurakuntaan ja kertoi Jeesuksesta.

Aloin käymään seurakunnassa hänen kanssaan, jossa koin uskovien rakkauden tosiaan ja minua kohtaan. Näin eron islamin ja kristinuskon välillä. Me rukoilemme muslimeina pelosta käsin ja näemme Jumalan rikollisena ja teurastajana. Minulle on opetettu, että Jumala tulee lähettämään meidät helvettiin, ellemme rukoile.

Näin eron islamin lain ja Raamatun välillä. Islam sanoo silmä silmästä ja hammas hampaasta, mutta Jeesus sanoi, älä tee vastarintaa pahalle. Jos joku lyös sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin poski. Me tapamme ja varastamme jumalamme nimeen, mutta kristinusko opettaa anteeksiantamusta ja rakkautta. Tämä sai minut hylkäämään islamin ja pyytämään Jumalan läsnäoloa ja Henkeä täyttämään minut. Jeesuksesta tuli elämäni Herra, kallio ja minun pelastukseni.

Tiesin, että hän seisoi ovella ja kolkutti kutsuen minua avaamaan sydämeni, jotta hän voisi tulla olemaan kanssani. Polvistuin ja annoin elämäni Jeesukselle, tunnustin hänet Herrakseni ja Pelastajakseni, koska hänet teurastettiin, ja hänen verensä avulla hän lunasti minut Jumalalle.

Aika, jonka vietin Danin kanssa Toivon Keskuksessa on muuttanut elämäni ja osain maistaa Jeesuksen suloisuutta. Osallistuin seurakunnan toimintaan, luin Raamattua ja liityin ”Toivo Kansakunnille” -palvelutyön järjestämään opetuslapseusohjelmaan. Aloin myös jakamaan uskoani toisille; ystäväni Jamal ja Abdullah tulivat molemmat sen myötä Herran luokse. Kävin myös erään veljen kanssa seurantatyöryhmästä kanssa Raamattupiirissä Perheeni sai tietää uskostani ja niinpä serkkuni tulivat etsimään minua viedäkseen minut takaisin Syyriaan. Veljeni Mohammed liittyi ISIS -järjestöön ja tuli heidän armeijansa kanssa Libanoniin etsimään minua. Hän on soittanut minulle uhkaillakseen minua. Minun vävyni on myös kolmesti uhannut minua. Toinen veljeni Hatem liittyi myös islamistiseen armeijaan.

Minun piti irtisanoutua myös työpaikastani yhdeksän kuukautta sitten, koska olin vaarassa. Minulla ei ollut lainkaan rahaa ja yritin nukkua ystävieni kodeissa, mutta he potkivat minut pois ja minun piti nukkua kaduilla.

En voi palata takaisin Syyriaan ja kuitenkin tarvitsisin passin ja henkilötodistuksen. Rukoilkaa minun puolestani.

Kuvituskuva

Fatima asuu Jemenissä

Fatima on vastauskoontullut nainen, jolla oli aiemmin epäilyksiä Islaminuskoon liittyen jo varhaisnuoruudesta asti. Hänen perheensä olivat salafisteja eikä hänen asuinalueellaan ollut seurakuntaa lähellä.

Hän oli katsellut ohjelmiamme ja ottanut Kristuksen vastaan Pelastajanaan. Vaikka Fatima tiesi vain vähän kristinuskosta, Herran rauha ja rakkaus ovat ylenpalttisesti hänessä. Hän soitti seurantatyön tiimillemme ja pyysi apua uskonsa kasvamiseen tiedossa ja ymmärtämisessä.

Kuvituskuva

Mohammed Algeriasta

Mohammed päätti katsella TV:tä pitkän työpäivän jälkeen. Jumalan sana kosketti häntä ja hän oli hyvin vaikuttunut saarnasta.

Mohammed kuuli parannuksenteosta ja uskosta, mikä johti hänet päätökseen seurata Kristusta. Oltuaan vuoden ajan kristittynä hänen perheensä ja ystävänsä huomasivat muutoksen ja kyselivät häneltä asiasta , kun olivat huomanneet hänen lähtevän joka lauantai Tizi Ouzouhun, erääseen algerialaiseen kaupunkiin, jossa hän kävi seurakunnan kokouksissa. Mohammed yrittää salata uskonsa perheeltään, vaikka se onkin kovin vaikeaa. Hän tuntee Herran rauhan täyttävän sydämensä.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi voidaksemme jatkossakin lähettää evankeliumin sisältäviä TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Yhden ohjelman tuotantohinta kanavalle on 50 Euroa. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä TV-kanaville viitteellä 8853 tästä linkistä.

Lämmin kiitos mukanaolostasi! Suojelkoon Jumala sinut terveenä nykyisen pandemian keskellä ja antakoon sinulle voimaa edistää Hänen valtakuntansa leviämistä maailmaan ääriin saakka.