Uuden mediatalon peruskivi muurattiin

Keravalla vietettiin torstaina 8. marraskuuta uuden mediatalon peruskiven muurausjuhlaa. Talossa tulevat toimimaan AlfaTV, IRR-TV ja kanadalainen GCM. Perustukseen kätkettiin lieriö, joka sisälsi mm. kirjeen, jossa todettiin, että rakennus on osoitus Jumalan uskollisuudesta.

Uuden mediatalon peruskiven muurausjuhlassa oli mukana edustajia AlfaTV:ltä, IRR-TV:ltä, kiinteistöosakeyhtiö Ratapellonkuja 4:stä sekä Lehto Tilat Oy:stä.

Tontille nousee 3-kerroksinen, 2 200 neliön mediatalo, jossa tulevat toimimaan AlfaTV-kanava, kanadalainen GCM ja IRR-TV. Tiloja tullaan myös vuokraamaan muille. Uusi rakennus valmistuu vuonna 2019.

Kuvassa vas. Keravan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Lehti, IRR-TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen, AlfaTV:n liiketoiminnankehitysjohtaja Jarmo Kalliola, IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka sekä IRR-TV:n ja AlfaTV:n ohjelmajohtaja Laura Haukka.

Toteutunut unelma

Peruskiven muurauksen suorittivat Keravan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eero Lehti (Kok.), IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka, IRR-TV:n ja AlfaTV:n ohjelmajohtaja Laura Haukka, AlfaTV:n liiketoiminnankehitysjohtaja Jarmo Kalliola, IRR-TV:n viestintäjohtaja Markku Tenhunen ja projektipäällikkö Jani Kyrö rakentaja Lehto Tilat Oy:stä.

Eero Lehti iloitsi kaupungin edustajana siitä, että uusi mediatalo tuo paikkakunnalle uusia työpaikkoja. Hannu Haukka totesi, että uusi rakennus on toteutunut unelma, sillä vanha toimitila, jossa on työskennellyt IRR-TV:n ja AlfaTV:n väkeä, on käynyt auttamattoman pieneksi.

Todistus Jumalan uskollisuudesta

Peruskiven muurauksen yhteydessä perustukseen kätkettiin tuleville sukupolville muistoksi lieriö, jossa oli mm. IRR-TV:n historiasta ja työstä tietoa sisältänyt kirje, kaksi järjestön Itäportti-lehteä, kaksi Hannu Haukan kirjoittamaa kirjaa sekä Lehdon piirustuksia rakennuksesta. Kirjeessä todettiin mm., että rakennus on rakennettu tulevia sukupolvia varten kristillisen lähetystyön toteuttamiseksi sekä muistutukseksi Jumalan uskollisuudesta.

Uutta mediataloa varten on perustettu oma rakennusrahasto. Voit lahjoittaa rakennusprojektiin tästä. Kohteen viitenumero on 3379. Kiitos lahjastasi!