Venäjän kirjallisuushanke jatkuu

Venäjän evankelisilta seurakunnilta on tullut jälleen pyyntö painattaa hengellistä kirjallisuutta seurakuntien evankelioimiskäyttöön.

IRR-TV on painattnut Venäjän seurakuntien käyttöön missiokirjoja, Raamattuja, Uusia testamentteja ja Johanneksen evankeliumeja. Keräykset ovat saaneet jatkoa. IRR-TV:ltä on pyydetty jälleen miljoona missiokirjaa seurakunnan käyttöön, miljoona Johanneksen evankeliumia sekä satoja tuhansia Uusia testamentteja ja Raamattuja.

– Meillä on tällaisia jättitilauksia, joihin tarvitsemme Venäjäntyön ystävien tukea jälleen kerran. Merkit ovat sellaiset, että asialla on kiire. Keräämme varoja kyseisten kirjojen painattamiseksi, IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka kertoo.

Siperian jakuuteille missiokirjoja

Lisäksi IRR-TV on saanut muita tärkeitä kirjatilauksia. Painossa on nyt 10 000 jakuutinkielistä missiokirjaa jakuuttien eli Siperian eskimoiden evankelioimiseen. Kyseinen painos maksaa 6 000 euroa. Pohjoisten jakuuttialueiden evankelistat toivovat yhteensä 20 000 missiokirjaa. Venäjällä jakuutteja on noin 500 000. Kansa lukeutuu edelleen saavuttamattomien kansojen joukkoon.

IRR-TV:ltä on tilattu lisäksi 50 000 missiokirjan erityispainos Venäjän vankiloihin sekä kymmeniä tuhansia Jeesuksesta kertovia lasten kuvakirjoja.

 

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin talkoisiin mukaan. Voit osallistua naapurikansamme evankeliointiin tästä.